Danske flag English flag Nederlandse vlag
Mail kontrol kontrol dk-camp Facebook

Café & Butik

Café Gøgleren

Beliggende i butikken. Her kan købes sandwich, smørrebrød, diverse middagsretter, kaffe & kage samt andre af årstidens lækkerier. I forbindelse med aftenmåltidet sælges flødekartofler, bagekartofler, pommes frites, lasagne, frikadeller, grillkylling, spareribs, fiskefilletter m.m..

 

Butikken

Butikken fører et begrænset sortiment af dagligvarer, vin, øl & vand, is/slik, tobak, postkort og frimærker og friskbagt morgenbrød. Vi bager selv fra eget bageri, hvilket gør, at morgenbrødet er garanteret friskbagt, og kan suppleres med friskbagte lækkerier til eftermiddagskaffen.
Der findes et bredt udvalg af brochurer til inspiration for udflugter og andre oplevelser i regionen.
Det er også i butikken at vi løser de problemer der eventuelt opstår og er behjælpelige med andre nødvendige oplysninger.


Butikkens åbningstider i højsæsonen:
07.00-12.00
14.00-21.00.

 

Brød

Store dele af brødet i butikken er hjemmebagt fra eget bageri. Der er lagt vægt på gamle melvarianter som spelt, graham, sigte, rug og ølandshvede.

Alt er bagt med surdej af ældre dato, og har været længere undervejs end traditionelt brød, hvilket giver bagværket en dybere smag, da dejen får tid til at udvikle sig, og dermed fremhæve melets særlige egenskaber. Det giver god mening for os, og vi håber naturligvis det vil falde i jeres smag.
Gøgler Caféen Sorø Camping

 

Børn laver bolcher i bolcheriet på Sorø Sø Camping

 

Hjemmebagt brød på Sorø Sø Camping Sjælland

Sorø Sø Camping / Udbyhøjvej 10 / 4180 Sorø / Danmark / +45 5783 0202 / info@soroecamping.dk