Danske flag English flag Nederlandse vlag
Mail kontrol kontrol dk-camp Facebook

Overnatning

Hytter og lejligheder

Alle hytter, lejligheder og værelser er røgfri. Dyr tilladt i samtlige hytter. Dog er der et mindre tillæg for dyr. Der er dyner og hovedpuder, men medbring venligst sengelinned. (Kan lejes i receptionen).
Alle hytter, lejligheder og værelser er incl. gratis WIFI.

 

Luksushytter

4 lækre luksushytter opført af Excellent Huse i Nordjylland. Hytterne er til 6 personer, og indeholder alt hvad man kan forvente af en kategori 5A hytte. Køkken, bad/toilet, TV osv. Hytterne er røgfri. Sengepladserne er fordelt på dobbeltseng i seperat soveværelse, 2 sengepladser på hems med brugervenlig trappe og en sovesofa i stuen. Luksushytterne ligger sydvendt med udsigt til Pedersborg Badesø.

 

Udsigtshytter

Hytterne er ikke nye, men er velfungerende. Der er 2 sengepladser (en god sovesofa), et lille te-køkken med koldt vand, en skøn lille terrasse og ikke mindst en fantastisk beliggenhed, med udsigt over Pedersborg Badesø. Toiletter og badefaciliteter er ca. 50 m fra hytterne.

 

Familiehytter

4 lækre Familiehytter opført i vinteren 2016/2017 af Excellent Huse i Nordjylland. Hytterne er på 14 m2. Der er 4 sengepladser, fordelt på 2 køjer og en god sovesofa i samme rum. Hytterne har toilet, mindre køkken med koldt og varmt vand, en skøn terrasse + de mest gængse nødvendigheder. Badefaciliteter er ca. 50 m fra hytterne.

 

Gøglervogn

Fra sommeren 2019, vil det være muligt at overnatte i vores "nye" Gøglervogn. En sjov og anderledes overnatning, med en dejlig udsigt til Pedersborg Badesø. Nærmere information følger snarest.

Værelser

4 små enkeltmandsværelser, placeret med fælles køkken, stort dejligt opholdsrum med TV, toilet og bad (campingpladsens normale badefaciliteter). Værelserne kan benyttes af håndværkere der ønsker at bo under samme tag, men dog ønsker hvert sit soveværelse, cyklister eller af enlige gæster der ønsker en økonomisk fordelagtig overnatning. Værelserne rummer en god enkeltmandsseng og
en mindre kommode til tøj. I det store fælleskøkken forefindes det mest gængse køkkengrej og service. Vi kalder det Studenterfløjen, da værelserne har hver deres historie tilknyttet - alle med udgangspunkt i tidligere beboere på Sorø Akademis kostskole. Herman Bang, Hans Engel, Frederik d. 3. og Niels Juel.

Ferielejligheder

Vi har 4 ferielejligheder til udlejning.
1: 35 m2 med 6 sengepladser - med bad og toilet.
2: 25 m2 med 4 sengepladser - uden bad, med toilet.
3: 25 m2 med 4 sengepladser - med bad og toilet.
4: 14 m2 med 2 sengepladser - uden bad, med toilet.


I alle lejlighederne er der normalt hytteinventar + havemøbler. Der forefindes TV i alle lejligheder.
Her er adgang til de digitale gratis kanaler. I luksushytterne er der ligeledes adgang til et hav af kanaler via parabol.
Der er dyner og hovedpuder, men medbring venligst sengelinned. (Kan lejes i receptionen).

 

Campingvogn

Stort set alle turistpladser, giver mulighed for udkig over Pedersborg Sø. I hvert tilfælde har alle adgang til at studere den på nærmeste hold, kun adskilt af et hegn og en låge, for at sikre at ingen kommer utilsigtet tæt på vandet. Lågen aktiveres via magnetkort (bom- og badekort).  Alle pladser er forsynet med el – minimum 10 amp.

 

Autocamper

Nye dejlige pladser til autocampere, døgnet rundt – året rundt. Luksus(med sø-udsigt) eller standard. Fast underlag under vognene og græs under fødderne. Onlinebooking. Åbent hele året.

Vi har mange skønne autocamperpladser. De findes i 2 prisklasser - med eller uden søudsigt. Fælles for dem er, at de fungerer som almindelige pladser, har grus under vognen og græs under fødderne, er lidt mindre end traditionelle campingenheder og af samme grund til en yderst fordelagtig pris. En stor fordel er, at vi ligger mindre end 3 kilometer fra Vestmotorvejen, og bare 1,5 kilometer fra Sorø Centrum.

Fra 1/4-2019 er der mulighed for at booke vores helt nye autocamperpladser, som ligger smukt med søudsigt til Pedersborg Badesø. Grundet en øget efterspørgsel på ledige autocamperpladser, har vi valgt at føre denne udvidelse ud i livet, og har i den forbindelse søgt om - og fået, støtte fra
"Den Europæiske Landbrugsfond for udvikling af landdistrikterne: Danmark & Europa investerer i landdistrikterne". Link til: Den Europæiske Landbrugsfond.
 

 

Teltplads

Smukkere beliggende teltplads skal man lede længe efter. Den er placeret, så morgensolen ikke kan fravælges. Direkte med udsigt ud over Pedersborg Badesø. Der er ikke muligt at komme til telpladsen med bil, men turen klares let på cykel eller til fods. Kan også klares på motorcykel. P-plads mindre end 20 meter væk fra teltareal

 

 

Sæsonpladser

Vi kan tilbyde sommersæson, vintersæson, forårssæson og efterårssæson, (eller en kombination af flere) alt efter hvilke behov der er brug for. Traditionel el-plads, el-plads med vand & afløb, eller komfortplads med el, vand & afløb, antenne og internet. Kom og kig på mulighederne, og lad os få en snak om eventuelle ønsker.
10 nye sommerpladser - komfort i 1. række til søen - fra 1. april til 20. oktober 2019. Pris: 13.000,-.
Kontakt os for yderligere information.


Familiehytter Sorø Sø Campingplads på Sjælland

 

Luksushytte Sorø Sø Camping Sjælland

 

Luksushytte set indefra - Hytter Sjælland

 

Autocamper plads på Sorø Sø Camping

 

Udsigt autocampere - Camping Sjælland

Sorø Sø Camping / Udbyhøjvej 10 / 4180 Sorø / Danmark / +45 5783 0202 / info@soroecamping.dk