Danske flag English flag Nederlandse vlag
Mail kontrol kontrol dk-camp Facebook

Faciliteter

Køkken

Køkken og opvaskeafdeling, med direkte udgang til Gøglerpladsen, terrassen og opholdsrum, hvor maden kan indtages i rare omgivelser, afhængigt af vejret.

Det er bygget med henblik på at skabe gode rammer omkring madlavningen, og samtidig med mulighed for at dyrke det sociale samtidig. Ved alle kogepladserne er der en håndvask samt et lille arbejdsbord.
 

Baderum

Der er stor traditionel afdeling for herrer og damer. I begge afdelinger forefindes brusebad, vaskerum og toiletter med baggrundsmusik. Herudover har vi 2 store, lækre familiebaderum med 2 brusere, 2 håndvaske og toilet.
I den nordlige del af pladsen forefindes en moderne servicebygning - indviet april 2009, i umiddelbar nærhed af vores komfortpladser. Sammen med servicebygningen er der et skønt udekøkken, som næppe findes mere indbydende på en herlig sommerdag.
 

Servicebygning

Pladsen har 2 servicebygninger. Én stor i den sydlige del ved receptionen, der rummer butik, toiletter, baderum, familiebaderum, puslerum, vaskeri, køkken, kemisk aftømning, møderum og opholdsrum.
Fra køkkenet er der udgang til Gøglerpladsen, hvor vi typisk afholder vores arrangementer, og hvor man kan sidde og nyde livet - i sol eller skygge. I den nordlige ende har vi en nyere toiletbygning med familiebaderum med toilet og pusleplads, toiletter, pissoir, kemisk aftømning og aftømning for autocampere. Endvidere er der en udsigtsperle af et udekøkken.

 

TV-stue

I forbindelse med butikken er der adgang til tv-stue (opholdsstue). Her er der mulighed for at spise, se tv, spille et spil, læse en bog eller benytte sig af det gratis trådløse netværk.

Samlingrum

I forbindelse med Gøglerpladsen forefindes et mindre samlngsrum med plads til 32 siddende gæster. Det kan lejes på dagsbasis (14.00-12.00) Rummet er beliggende meget tæt på køkken og toiletfaciliteter. Nærmere information i receptionen. 


Pladsview over Sorø Sø Camping

 

Gedekid på Sorø Sø Campingplads

 

TV-stue på Sorø Sø Campingplads

Sorø Sø Camping / Udbyhøjvej 10 / 4180 Sorø / Danmark / +45 5783 0202 / info@soroecamping.dk