Danske flag English flag Nederlandse vlag
Mail kontrol kontrol dk-camp Facebook

Aktiviteter

Uanset om man er til shoppe-, vandre- eller cykelture, dyreliv, seværdigheder eller lidt af det hele, er Sorø et fantastisk udgangspunkt for ferien.

Naturen er i særklasse - noget for sig selv! De smukke søer, de enorme skov-arealer, Sorø Akademi, Klosterkirken, den charmerende gamle by og dens unikke historie kan ikke beskrives fyldestgørende med ord, men skal opleves. Pladsen ligger lige ned til Pedersborg Sø, som er den midterste af Sorø´s 3 søer. Der er god bevoksning på pladsen, hvilket giver fine læforhold og mulighed for lidt skygge på varme sommerdage. (Det regner sjældent i Sorø)

For børn

Dyrefolden

Vi har vores helt specielle børnevenlige geder. De går og hygger sig i en kæmpe dyrefold sammen med 2 endnu mere specielle grise. Gederne kommer fra vinterferie omkring påske, og her forventer vi 6-8 små nye gedekid. Der er fri adgang i dyrefolden, men dyrernes huse er ikke for mennesker.

 

Bolchekogeri

Campingpladsen har sit eget bolchekogeri. Her er stribevis af lækkerier. Åbningstiderne for kogeriet annonceres ved pladsens egen sirene. Når den lyder 3 gange, er der absolut ingen fare på færde. Det betyder blot, at alle er velkomne til at komme ind og lave deres egen helt specielle slikkepind.
I for- og eftersæson er der ”Åbent Kogeri”, hvor det er muligt at se hvordan bolcherne bliver lavet, og samtidig få en smagsprøve på de lune lækkerier.

 

Brandbilen

Vi kører flere gange dagligt med vores eget lille futtog. En hyggelig tur der kommer rundt på pladsen, og som byder på lidt af hvert, bl.a. meget lokale ”regnbyger” og ”bjergkørsel”.

 

Afterski

I sommerhalvåret åbner vi ”Alpeterrassen” hvor der er mulighed for en kølig gefugtenheimer, saltkringler, tyrolermusik og andre herligheder. Se det for jeres indre syn: - tage skijakken af, sidde på terrassen i 2600 meters højde og kigge ud på skiliften og sneklædte bjerge, mens man nyder en fortjent forfriskning og får den værste fysiske overanstrengelse ud af kroppen - i juli måned! Entré i skitøj & lederhosen hilses naturligvis velkommen. OBS! Ski, stave og snowboard bedes venligst efterladt udenfor. Læs mere om Sorø Sø Campings egen lille hyggekrog på www.alpeterrassen.dk
B
emærk venligst, at Alpeterrassen holder lukket 11/8-2018.

 


SE HELE AKTIVITETSKALENDEREN HER >>


Fastelavn på Sorø Sø Camping Sjælland

 

Alpeterrassen Sorø Camping - Afterski på Sjælland

 

Brandbilen på Sorø Camping

Sorø Sø Camping / Udbyhøjvej 10 / 4180 Sorø / Danmark / +45 5783 0202 / info@soroecamping.dk